Saturday, February 21, 2015

Позив на молитву Богу за мир!

21.02.2015. година после Христа

Позив на молитву Богу за мир!



Сви који бар мало прате вести у Србији и свету виде да је хладни рат између Запада и Русије у свом јеку можда као никад до сад од другог светског рата. У Украјини је и прави рат између зараћених грађана Украјине.

Позивам све свесне и мирољубиве људе да се моле Богу за мир у Србији и у свету. Рат је зло. Рату се радује само ђаво и његови зли духови (демони) и његове слуге зли људи. Позивам вас да покушамо да спречимо ширење рата који доноси смрт свим странама, деци, старцима, женама... рат не бира жртве.

Позивам браћу и сестре православне хришћане да се појачано и чешће молимо за мир у свету и у Србији пре свега, да се миримо са комшијама и рођацима, а затим да ако имамо мржње према некоме човеку или неком народу да се молимо за њих и да им шаљемо љубав, како и Господ наш Исус Христос налаже у Јеванђељу. Позивам све грађане Србије који су политички активни у политичким странкама и организацијама да не мрзе оне који су у другим странкама, да на цивилизован, културан, смирен и мирољубив начин се боре аргументима а не мржњом, увредама, псовкама, претњама.

Позивам све на мир, смирење, доброту, љубав и радост у Светоме Божијем Духу. Амин, Боже дај!

Владимир Јанковић
Група на Фејсбуку „Православна србска заједница“

No comments:

Post a Comment