Thursday, July 16, 2020

Неозбиљан и екстремно прозападни „србски“ национал-социјализам највише штети самом национал-социјализму а и Србима и Србији (+ВИДЕО)

Неозбиљан и екстремно
прозападни србски национал-
социјализам највише штети
 самом национал-социјализму
а и Србима и Србији
(+ВИДЕО)

(Слике се увећају кликом на њих)

Коментари на текстове покрета 
„Србска акција“ (СА) о текућим протестима 
у Београду и неким градовима Србије

Да би доказао своје добре намере према „Србској акцији“ (СА) по стоти пут ћу као што сам и до сада јавно и многима приватно написао и говорио да идеологија национал-социјализма поред јавно познатих мана има и добрих страна и идеја, што сам детаљно образлагао, колико сам упознат са тиме, као што лоше а и добре стране имају и друге идеологије: западњачка либерална демократија, комунизам, фашизам и друге. Лично сам већ 30-так година присталица православне сталешке монархије, трећег пута и средњег система. Напомињем опет и овде, да је један од мојих најважнијих учитеља Православља и србског родољубља од почетка 1990-тих година, током његовог живота, а мени и до данас, онај човек, великан православног духа и србске мисли, кога у великој мери следи и СА, а то је оснивач и први старешина (председник) Отачаственог покрета Образ блаженопочивши Небојша М. Крстић. Да сам великим делом на тој линији може се лако уочити и из мојих текстова на овом блогу, у истоименој групи „Православна србска заједница“ на Фејсбуку и руској друштвеној мрежи Вконтакте и из мојих говора на YouTube каналу које све водим и радим од 2012. године до сад, линкови су у потпису овога текста.

(Слике се увећају кликом на њих)

Моја добра намера је и према свим грађанима Србије и држави Србији, а пре свега и овде по хиљадити пут током деценија узносим жељу за помирењем Срба, па о томе можете погледати мој текст од пре пар дана, од 14. јула 2020., на овом блогу и у њему три видеа на YouTube-у са мојим говорима које сам до сада урадио током текућих протеста у Београду и још неким градовима Србије.

14. јул 2020.
Насилни протести без захтева
немају смисла и штете свима.
Ево разумних предлога шта и
кога подржати у вези короне
и сличног... (ВИДЕО)
(Слике се увећају кликом на њих)

У трећем, последњем, видеу о протестима од данас 17. јула 2020. а у складу са најновијим вестима истакао сам ово:

„Главни лидер "Савеза за Србију" (СзС) Драган Ђилас је само дан пре почетка текућих протеста објавио ВИДЕО на YouTubeDragan Đilas - Razgovor Uživo (6.7.2020.) (https://youtu.be/RCWFwodsjOQ) у коме лично каже да је за још строжије мере против короне и да треба вакцинисати 70% грађана, с тим да би нас Ђилас вероватно вакцинисао „хуманитарним“ Гејтсовим вакцинама јер Гејтс је човек Демократске странке (ДС) у САД а Ђилас је деценијама био човек њене идеолошке истомишљенице Демократске странке (ДС) у Србији и сада је такође прозападно оријентисан, а Запад којим су тада владали Клинтон из ДС и слични нам је пуно „помагао“ у историји 20. века и за време ратова,  санкција, оцрњивања и сатанизовања Срба и Србије током 1990-тих година, па нас је „хуманитарно“ бомбардовао 1999. и довео „ДОС“ да нас „усрећује“ 12 година. А Вучић је бар за вакцине из Русије за које се по свету тврди да су најбоље на свету, па коме више верујете, Бил Гејтсу и Западу или Путину и Русији?“



Коментар на први текст 
покрета „Србска акција“ (СА) од
 08. јула 2020. о текућим протестима 
објављен након првог дана протеста

Протест, режимско насиље
и најава полицијског часа


Са тим текстом се углавном слажем али њихова следећа три текста о протестима су ме изненадила својом неозбиљношћу и наивношћу јер сам навикао да са сајта СА читам углавном озбиљније и углавном мудре текстове, па стичем утисак да се дугогодишњи анонимни и непотписани аутор текстова на овом сајту, бар у ова два последња текста на сајту, променио, тј. да их је писао неко други и то јако неискусан у политици, или превише млад и наиван. То ме је подстакло да добронамерно и у духу православне србске љубави, братства, пријатељства и ради савета од мене, три деценије активног у Православљу и србском родољубљу, искоментаришем та три текста.



Коментари на други текст СА
 од 09. јула 2020. о протестима

Aктуелни протести су вид
 националистичког активизма!


Цитирам црвеном бојом реченице и делове реченица, одувек и годинама, анонимног писца текстова на сајту СА, док су моји коментари обојени плаво.

Најпре СА каже:

„Србска Акција узима за сада активно учешће у протестима који су у јеку, јер се они засада разликују од неколико претходних серија протеста против Вучића, који су били иницирани и руковођени од стране антисрба и нису се идеолошки разликовали од Вучићевог режима... По свему што се до сада може сагледати и закључити, овај протест није планиран и није манипулација за каналисање незадовољства.“ 

Даље кажу:

„...антисрбске опозиције, чије вође су шиканиране од стране националистичке главнине најактивнијих учесника протеста.“

То може бити само фол, маска, да су као отерани, отерали их њихови људи да се покаже да су протести кобајаги народни и непланирани, а да протестанти несвесно наставе да одрађују посао за опозициони левичарски СзС, који ће у погодном тренутку изаћи на сцену и јавно преузети протест.

„По једној тези, протести су наводно антисрбски јер их логистички наводно подржава антисрбска ТВ Н1 уз измшљање утицаја страних служби, а по другој - власт је наводно убацила хулигане који се туку са полицијом и нападају опозиционе политичаре. Управо тај третман опозоционих полтиканата и кукање Н1 због тога, јесте доказ да протести нису антисрбски, то јест да су заиста спонтани.“

Ви све слепо верујете Н1? А шта ако Н1 намерно фолира и глуми да кука? Протести кобајаги "патриоитски и спонтани" а на њима само левичарски политичари, вође антисрбских НВО и "патриоте" из Ђиласовог СзС.

„...уз настојање да такав протест преиначи и мондијализује. Зато Н1 од почетка пласира тезе у том правцу, напада националисте и критикује нападе на Јеремића, Ђиласа и Трифуновића. А нису нпр. ни поменули нити осудили то што је од стране полиције пребијен и незаконито ухапшен Дамњан Кнежевић“

Како незаконито ухапшен када је Дамњан првог дана протеста на силу провалио кордон Полиције и провалио и ушао у Скупштину Србије, као и посланик Срђан Ного који годинама највише од свих политичара користи грубу силу попут свог бившег саборца из Двери Бошка Обрадовића са којим се такође посвађао, а са њима у Скупштину су провалили и други стари "патриоти" веома познати и гласни на Фејбуку који су све то уживо снимали преко YouTube-а и многи па и ја смо то гледали? 

„...киднапован пред скупштином. И управо такав репресивни манир власти сведочи да наводни хулигани нису режимски провокатори."

Лепо признајете истину да насиље не чине убачени Вучићевци него управо ви учесници протеста, поред Дамњана и познати насилници Срђан Ного, Бошко Обрадовић из Двери и још неке познате „дежурне патриоте са Фејсбука.

„Јер, читав догађај одвија се пред очима широке јавности у Србији и шире, и већински прорежимски медији нису могли ове догађаје да миноризују, као што су првобитно покушали.“

И која је корист од насиља без јасних захтева протеста? Срећни сте што чините штету угледу Србије и кочите економски и други развој? Који су вам захтеви, немате их ни после шест дана протеста или је главни захтев разбијање што више србских глава на обе стране да се помогне усташама после њиховог „Србе на врбе“ сада у плану „Србе на Србе“? 

„Појавило се мноштво снимака са експлицитним насиљем полиције, и то је све велика љага за режим.“

Јесте, Полиција треба да пусти да је туку, гађају камењем у главу, пале им аута, контејнере, проваљују у Скупштину, блокирају град по пет сати, јел полиција треба да ради свој посао или да не ради, да је ми грађани плаћамо џабе? Да је Србска акција на власти полиција би пустила сваки насилни протест да ради шта хоће и уводи хаос? Јесте ли ви анархисти или националисти и православни хијерархисти који су за хијерархију, ред, рад и дисциплину и поредак?  Јел Хитлеров Гестапо пушта комунисте да раде шта хоће и убијају немачке полицајце и војнике? Јесте ли ви утописти или хипици или православни србски националисти?

„Дакле, Вучићу сукоби не одговарају не само сад, него уопште“

Не одговарају никоме паметном и нормалном сукоби без смисла и захтева протеста, па ни вама самима, ни Србима ни Србији.

„...поткупљивањем и уценама пасивизира и придобије многе који могу бити чинилац физичког супротстављања полицији.“

Јел врхунац политичке, људске и побожне мудрости тући полицију, рушити Скупштину и градове без јасног и јавног разлога и захтева? Зар то није обично хулиганство без икакве везе са политиком и без користи Србији, а са штетом за све? 

„С друге стране, истинска национална револуција мора да има јасне и здраве духовне основе, и ови протести свакако немају везе са тим. Највероватније се неће десити ни пад Вучића, јер његову олигархију западни центри моћи подржавају, он се показао као најсервилнији њима. Наиме, такви центри овде контролишу главне полуге власти, и настојаће да замене Вучића неким сличним послушником, када им овај више не буде био користан.“

А Путин и Кина, највећи пријатељи Србије током власти Вучића, највише пријатељи Србији од целе Европе, они се не питају ништа, они не постоје? Вама постоје од свих ТВ само америчка сорошевска Н1, само њу гледате, и постоји вам само Запад, трули јудео-масонски, само у њега гледате и од њега очекујете подршку и спасење за Србију? У погрешну страну гледате и од непријатеља се надате добру, погрешна вам је вера. 

„...горе изнетог нашег става о националној револуцији.“

Каква је то национална револуција која разбија нацију и изазива братобилачки рат у једној истој нацији? Револуције су увек биле левичарске, антихришћанске и доносиле све горе и горе системе, то сведочи историја целог света, као што су француска, бољшевичка, итд. Православље не подржава ни једну револуцију, само свенационално покајање и окретање Христу. „Дај Боже, да се Срби обоже, сложе и умноже“ цитирате и сами ове речи ваше Славе Светог владике Николаја, а залажете се за србски братоубилачки рат. 

„Али ипак добро је да се дешава нешто овако, као средство притиска. Да види Вучић да је данашњи Србин још жив, да није стока, да не може да му се ради све што се пожели. Да корона-концлогор више не пролази!“

Тај логор је заведен свуда у свету, и у Кини, и православној Русији од Путина, и на вашем Западу у целој Европи и САД код Трампа. Очекујете ли да се председник минијатурне Србије томе лако супростави? Дајте мирне протесте, захтеве, предлоге, подршку, помоћ држави и нацији, а не одмажите Србима још и ви.

„Да издаја Косова не може проћи мирно!“



Коментари на трећи текст СА
од 13. јула 2020. о протестима 

Србска Акција и протести


Опет цитирам црвеном бојом реченице и делове реченица, одувек и годинама, анонимног писца текста на сајту СА, док су моји коментари обојени плаво.

„У полицијском насиљу у петак увече, у близини цркве Светог Марка, наш активиста је брутално претучен, линчован, опљачкан и ухапшен од стране бескичмењака и зликоваца из тзв. безбедносних служби.“ 

А то што је он дошао са намером да напада Полицију и вероватно је предходно први напао, можда неком разбио главу, то је добро?

„Иначе, национализам је од петка опет убедљиво преовладао пред Скупштином. То је и био један од циљева нашег организованог доласка и наступа, с обзиром на партијашки циркус од четвртка.“

Као деца нека држите политичке преговоре и састанке на улици у току протеста, смешно, брате пишеш као да ниси ни пунолетан?

„Иначе, сам скуп од петка, био је практично спонтан као и прва два...“

Ти сигурно знаш и имаш јаке доказе да је спонтан, тачно знаш ког дана је протест спонтан а којег дана није спонтан, знаш сигурно за сваког протестанта појединачно ко је дошао спонтано а ко је дошао не спонтано, све теби кажу и исповедају ти се тамо на лицу места, на улици си одмах све сазнао о сваком присутном, и имаш доказе да нико није никога послао са планом, задатком и платио га за то?

„...већина активних учесника скупа сачињена од мноштва малих група и појединаца, од којих свако на свој начин пројављује негативан став према Вучићевом издајничком режиму...“

Значи стихијски као руља и хулигани на утакмицама, без реда, разлога, повода, смисла, исказујете „став“ тј. насиље, став се исказује на миран начин, речима, говорима, писаним захтевима, предлозима, петицијама, мирним митинзима, мирним протестима, итд.

„...не обазирући се на то шта неко прича са мегафона, јер нико није ни дошао да би слушао било чији говор.“

Ту се види да сте обична скупина од више разноликих па и супроставаљених група људи који не знају шта хоће и не знају ко их води, или сте постали Ђиласови плаћеници који треба да симулирају и одглуме спонтани протест грађана и о томе овде на сајту СА лажно сведоче и припреме терен да Ђилас, СзС, Радуловић и други левичари у погодном тренутку пруезму протест, или је само писац овог текста јако млад, наиван или слабог ума а бави се озбиљном политиком? Нико до сада није држао говор са мегафоном али зато Ђилас и вође СзС-а и жуте либералне опције само чекају час кад ће почети да вам држе говоре, као што је било на свим протестима, Радуловић вам је већ држао данима, мегафон није узео јер каже (фолира, улизује вам се) да је он „један од вас“, затим на протестима су од првог дана посланици Бошко Обрадовић и Срђан Ного које нисте отерали и други. Све је то већ виђено од почетка 90-тих до данас.

„...Све те приче и узајамне оптужбе су штетне и неосноване. Ми не кажемо да полицију треба нападати, нити смо ми нападе иницирали...“

А за какву се онда револуцију залажете? За револуцију са ружама као деца цвећа, хипици, за њихову „Исусову револуцију“ или коју? Годинама избегавате да јасно одговорите на ово питање. Србија је претрпела много зла од разних револуционара, највише од комунистичко-социјалистичких па се бринемо хоћете ли ви национал-социјалистички револуционари бити бољи? Или Срби немају право то да знају док директно не осете на својој кожи вашу револуцију, а ако вам успе, онда и вашу диктатуру?

„Наиме, доживели смо да РТС и Н1 потпуно истоврсно квалификују одређене догађаје и групације.“

А ви не знате да су у РТС-у већина уредника на страни старог пословног медијског сарадника Ђиласа и СзС? Па зар не гледате РТС на коме годинама главни водитељи ударају контру Вучићу и СНС-у у скоро свакој емисији? 

„Као што смо већ истакли, ова дешавања свакако не представљају националну револуцију, јер она мора да има јасне и чврсте духовне основе. Нису чак ни политичка акција која руши Вучића, али јесу дешавање које на велика врата враћа и васкрсава родољубиву стихију као важног друштвеног чиниоца. А то плаши издајника Вучића и његове западне газде. Зато је и америчка амбасада у Београду осудила протесте.“

Не плаши Вучића насиље јер је већинаска Србија убедљиво за њега већ осам година, нити га плаши здрави национализам јер је и он сам сада умерени националиста, десни центар, а преко две деценије у врху СРС је био радикални националиста, као што су у СНС већина чланова и функционера бивши радикали и други националисти а има и тајних симпатизера Недића, Љотића, национал-социјализма и скинхедса.

„Узели смо учешће у петак и у акцији против антисрбских лажи о наводном србском геноциду у Сребреници, што је пропраћено још једном антисрбском акцијом Вучићеве полиције која је од нас штитили србомрзачки пир „Жена у црном" у центру Београда. Скандирајући ђенералу Младићу, јасно смо поручили обема антисрбским странама да су слуге истих газда!“

Ову вашу акцију веома подржавам и честитам! Такве ваше акције заиста користе Србима и Србији!

„Видимо да ови протести имају (не)предвидив ритам...“

То је вама и наивним спољним посматрачима непредвидиво али тајним организаторима протеста итекако предвидиво, који су га планирали дан пред изборе, па померили, па ја чуо од Ђиласоваца да ће бити протести и грађански рат, и за два дана је заиста и почео овај „спонтани“ протест, „спонтан“ као и ДОС-овска антисрбска револуција 5. Октобра 2000. 

„Не би било нелогично и да убрзо протести спласну.“

Протест без смисла и јавних званичних  захтева неће привући више људи и мора да пропадне.

„Што се нас тиче, они су већ одиграли улогу јер потенцијал за нешто веће и немају... И наши транспаренти са протеста са порукама против паразитског партијашења, у том су духу.“

Зар и ви СА нисте политичка организација слична странки (партији)? И Хитлер је имао партију, учествовао на изборима и тако дошао на власт, и Димитрије Љотић исто „Збор“ са којим је изашао на изборе, и сам учитељ мој и ваш оснивач и председник Отачаственог покрета Образ блаженопочивши Небојша М. Крстић који је био против партија а за сталешку монархију ми је у последњем нашем разговору лично рекао да оснива одборе Образа по Србији и спрема се за изборе, итд. 

„Духу који иште националну Србију, против антисрбског Вучићевог режима и против антисрбске опозиције!“



Коментари на четврти текст СА
 од 15. јула 2020. о протестима

Вучићева полиција и остале 
његове „безбедносне" структуре
 као оличење моралног 
бескичмењаштва


Дешавања пред Скупштином током протекле недеље, дефинитивно су уздрмала издајника Вучића. Не само да је опозвао одлуку о новом полицијском часу већ је по први пут преко својих таблоида оптужио не као и обично - свог побратима Ђиласа, него „проруске десничаре", чиме је хтео да учврсти подршку коју има од САД, како случајно не би био „пуштен низ воду".“

Како то, браћо и сестре, да сада, како је сам објавио, Вучић не наручује Бил Гејтсове вакцине од његових, како ви сматрате, газда у САД, од кога би их засигурно наручили Ђилас и остали прозападни политичари који вас подржавају на и овим протестима и на којима учествују јавно и тајно њихови људи, него их Вучић наручује од Путинове Русије. Да ли ви, опет питам, заиста верујете да, као давно пре, само САД, ЕУ и Запад одређују светску политку и ко ће бити на власти у Србији или се ту питају и друге светске силе данас равне њима а у многоме и јаче од њих -  Русија и Кина? Ви изгледа и даље живите у политици давно прошлих 1990-тих година када су владали Клинтон и Јељцин, и баратате само јако бајатим (застарелим) информацијама и ставовима из тог времена, као да не читате вести из свих медија последњих 20 година. Ви само гледате у Запад, за вас исток, Русија, Кина и друге стране света не постоје, то је ваша велика грешка и кратковидост. Жао ми је због тога, браћо. Како понављате да је Вућић западни слуга кад се Путин са њим састао уживо чак 17 пута, одликовао га, два пута поставио до себе на војној паради, Тома и Вучић пре тога довели Путина на нашу војну параду, Вучић наоружава нашу војску авионима и осталим од Русије а не од НАТО-а, сарађује економски и у сваком погледу са Русијом и Кином, такође и медицински у ово време короне, Србија више него било која држава Европе које су све мање-више увеле санкције Русији и Кини, итд., итд.? 

...

Даље овај кратак текст СА говори о неким примерима бруталности Полиције представљајући протестанте као мирне и невине иако они увек први нападну Полицију и јасно је да када дође до сукоба сваки заиста миран протестант или пролазник ће брзо напустити то место, јер Полиција када се брани или креће у напад она не може тачно знати, нити ико то може знати, ко јој је од присутних људи на том путу у тој групи људи до малопре, целог тог дана и вечери био миран а ко насилан протестант и до малопре их гађао камењем и палио бакљама, него Полиција удара свакога ко не бежи и пркосно, изазивачки и провоцирајући јој стоји на путу. Зато се сваки миран грађанин на време уклања од таквих протеста и немира.

Наравно, и данас у државним службама, државним предузећима, судовима, РТС-у и другим државним медијима, Војсци и свуда, па и у Полицији, која има чак десетак синдиката међу којима и пар који годинама јавно нападају министра Полиције и СНС, има људи из прошлог Тадићевог, Ђиласовог, ДС и ДОС режима, и нових њихових присталица, који ћуте и тајно раде за СзС и Запад. Зато није тешко предпоставити да такви Полицајци по задатку својих газда користе ове несрећне протесте да намерно прекомерно употребљавају силу да би јавно наштетили Вучићу и СНС-у, као што се неки протестанти намерно постављају на пут одбрамбеног јуриша Полиције глумећи мирне протестанте или грађане, и док добијају пендреке њихов сакривени другар све то снима телефоном, качи на интернет "да сви виде" и шаље глобалистичким домаћим и иностраним западним медијима као "доказ" да "Полиција Србије без икавог разлога, ничим изазвана, брутално пребија мирне грађане, по директној заповести диктатора и злотвора Вучића који мрзи свој народ" и томе слично. Већ виђена пропаганда много пута 1990-тих година, само је тада дежурни кривац и "диктатор" био Слободан Милошевић а наш наивни народ је веровао да његовим рушењем и довођењем прозападног ДОС-а на власт ће одмах настати прави рај и благостање у Србији, а доживели смо све супротно. 


Закључак за сада

Питањима никад краја због нелогичности текстова Србске акцијеконтрадикторности, неискуства, незнања, необавештености, полуобавештености,  неинформисаности, тврдоглавости, заблуделости, једностраности, једноумља, тоталитаризма...? Овде се не обраћам члановима СА који су углавном јако млади људи добрих намера да служе Богу, свом србском народу и Отаџбини Србији, него се обраћам лично и директно дугогодишњем аутору текстова на сајту СА који је увек непотписан и анониман, не знам због чега и не знам кога и чега се плаши јуначки вођа храброг СА, или воли да ради тајно из сенке попут тајних организација, тајних друштава, владара из сенке, глобалистичких антихришћанских светских завереника, масона, попут вођа мрачних и тоталитарних верских секти... или шта је у питању? 

Пуно питања изазива сваки текст СА и њен аутор, а одговора нема, само нова питања, као у бесконачној празној филозофији. 

Или је ауторов једини одговор да од сваког човека захтева слепу послушност, грубу и сирову силу, насиље, братоубилачку револуцију и  након ње диктаруру попут Титових комуниста, антихриста и безбожника? Такав вођа је толики диктатор да је у поређењу са њим и сам садашњи председник Србије Вучић и у најгорим наступима строгоће уствари само благи, милостиви, стрпљиви и истински хуманиста, хуманитарни радник, волонтер, ентузијаста. 


Не дао нам Бог поново диктатуру насилних револуционара, било којих идеолошких или политичких боја, организација, покрета, партија или странки, јер методе и дух су им исти, насилни, и како насилно желе да дођу на власт тако би и владали, насилно или још насилније кад се осиле на власти. И да поновим наслов овог мог текстуалног труда што је и његова суштина, мотив и добра братска намера и савет - Неозбиљан и екстремно прозападни „србски“ национал-социјализам највише штети самом национал-социјализму а и Србима и Србији.


Поред мог предходног текста о протесту чији сам линк дао на почетку овога текста ево и линкова поменутих мојих три ВИДЕА о протестима са описима.



9. јул 2020.
Braco, molim Vas, protestujte
mirno... Ne daj Boze opet Srbin na
Srbina! I 1941. je pocelo 7. jula!

https://www.youtube.com/watch?v=0k_DxjAsvqw


Браћо, молим Вас, протестујте мирно... Не дај Боже, опет Србин на Србина! И онда је почело 7. јула (1941.)!

Србин је Србину брат и сестра а не вук и непријатељ!

Почели сте протест 7. јула кад и 1941. комунистичка револуција у Србији када је Србин Жикица Јовановић Шпанац убио два брата Србина жандара! Желите ли и Ви нови србски братоубилачки рат?

Желите ли да вратите на власт бивше ДОС-овце опет паљењем Скупштине како су и дошли на власт 5. октобра 2000.? Није после тога „спонтани народ“ сео на власт него политичари из странака ДОС-а.

Желите ли да испуните жељу усташа да после „Србе на врбе“ остваре и план „Србе на Србе“?

Ако желите протест, молим Вас, протестујте мирно, немојте крити организатора и изнесите своје захтеве јавно да грађани одлуче хоће ли их подржати!



13. јул 2020.
Glas razuma upucen protestima
i svima u Srbiji i svetu

Глас разума упућен протестима и свима у Србији и свету

Насиље не доноси користи никоме, већ штету свима, и даје разлог држави да заведе још строжије мере.

Дајте коначно званичне захтеве протеста.

Политички захтеви протеста су скоро неважни, много су важнији проблеми који су пред Србијом и целим светом као што су: разбијање црквено-литургијске заједнице због короне, дигитална контрола грађана, смањење приватности, могућа светска економска криза, међудржавна и међунационална мржња, могући ратови и светски рат, долазак Антихриста...

Најбоље решење је окретање Богу, молитви, љубави, смирењу, доброти, милостивости, праштању и другим хришћанским и људским врлинама, добрим делима...


17. јул 2020.
Tekuci protesti, vakcine, 
Srbija i svet, pravoslavni saveti...

И као на почетку овог текста 
поновићу опис овога последњег ВИДЕА:

Након снимања овога ВИДЕА морам додати нове вести:

Главни лидер "Савеза за Србију" (СзС) Драган Ђилас је само дан пре почетка текућих протеста објавио ВИДЕО на YouTubeDragan Đilas - Razgovor Uživo (6.7.2020.) (https://youtu.be/RCWFwodsjOQ)  у коме лично каже да је за још строжије мере против короне и да треба вакцинисати 70% грађана, с тим да би нас Ђилас вероватно вакцинисао „хуманитарним“ Гејтсовим вакцинама јер Гејтс је човек Демократске странке (ДС) у САД а Ђилас је деценијама био човек њене идеолошке истомишљенице Демократске странке (ДС) у Србији и сада је такође прозападно оријентисан, а Запад којим су тада владали Клинтон из ДС и слични нам је пуно „помагао“ у историји 20. века и за време ратова,  санкција, оцрњивања и сатанизовања Срба и Србије током 1990-тих година, па нас је „хуманитарно“ бомбардовао 1999. и довео „ДОС“ да нас „усрећује“ 12 година. А Вучић је бар за вакцине из Русије за које се по свету тврди да су најбоље на свету, па коме више верујете, Бил Гејтсу и Западу или Путину и Русији?

Погледајте и следећи 
текст на ову тему:

21. јул 2020.
Братски савет анархо-„монаху“ 
Антонију који је уствари обичан
грађанин Драган Давидовић

17. јул 2020. године после Христа 
Владимир Јанковић

Хвала на читању и гледању! Погледајте и друге моје текстове на овом блогу на разне теме са гледишта Православља и упишите се у мејлинг листу да будете обавештени мејлом кад објавим нови текст.

Православна србска заједница
Верско братство и сестринство од 2012.
Блог:
Добродошли у истоимену Фејсбук групу:
И истоимену групу на Вконтакте:



Погледајте и моје разне видео снимке на ова три канала: говори на разне теме са гледишта православља,  музичке и хумористичке монтаже, итд.:
Vladimir Jankovic Serbia
Vlada-J.-SerbiaEurope
Владимир Янкович


Контакти:

Фејсбук (Facebook):
Владимир Јанковић Влада (Vladimir Jankovic)

Твитер (Twitter):
Vladimir Jankovic
@VladimirJanSrb

Вконтакте (Vkontakte):
Владимир Янкович

Елицы (Elitsy):
Владимир Янкович



No comments:

Post a Comment