Saturday, July 6, 2019

Донко Ракочевић, уредник сајта "Магазин Седмица" из Црне Горе глуми србског патриоту и православца а навија за Мила Ђукановића

 Донко Ракочевић,
уредник сајта „Магазин
Седмица“ из Црне Горе глуми
србског патриоту и православца
а навија за Мила Ђукановића


Има пуно примера где овај Донко Ракочевић из Црне Горе, лажни србски патриота и незналица по питању Православља а који у својим текстовима себе представља као стручњака за Православље и православног богослова (теолога), прикривено навија за Мила Ђукановића и Запад а све под маском бриге за србство, Православље, Косово, итд. Напада редовно председника Србије Александра Вучића, а свог председника Мила Ђукановића штеди, па напада и самога српског патријарха Иринеја који подржава Вучића, прави раскол међу Србима и у нашој Српској Православној Цркви и тиме помаже нашим непријатељима, обожава митрополита црногорског Амфилохија као непогрешивог папу, идола или неки пагански култ, наравно јер му је земљак а милогорци увек подржавају земљаке чак и кад добро знају да нису у праву. Али Донко иде даље па у последњим текстовима обожава и Васељенског патријарха, и све више у својим текстовима на свом сајту „Седмица“ већ неколико година ровари у србству, србском Православљу и Српској Православној Цркви, и суптилно, прикривено, лукаво и подмукло подстиче сукобе између Србије и Црне Горе, између Срба у Србији и Срба у Црној Гори.

Он све више делује као уображени и непоштени милогорац који се лажно представља као србски патриота, а новинар је још из 1990-тих година, а сада има овај све милогорскији сајт “Магазин Седмица“ на коме редовно објављује разне текстове са туђих сајтова а не потписује аутора и извор, сајт, новине, медиј,  одакле их је преузео него потпише свој сајт „Седмица“ као да је текст ауторско дело тог сајта, његов Донков или његовог новинара, што је невиђено непоштење и неморалност, најгора жута штампа на интеренету. Молио сам га, замерао, критиковао због тога, преко Фејсбука али узалуд, на крају ме је лагао и блокирао.

Ево најновијег примера, његовог текста од пре два дана, са сензационалним насловом, ни краћег текста ни више лажи, тотално аматерског и са лажним информацијама и искривљеним закључком којима вара читаоце и уводи их у заблуду и мржњу према Русији у Путину без разлога.

Ради се овом његовом тексту:

ФЕЈСБУК ОБЈАВА
"Путин био код Папе по нацрт Ватикана?"
Пише: Магазин - Седмица - јул 4, 2019
Објавио: Донко Ракочевић
http://www.sedmica.me/fgr/?fbclid=IwAR28QSkAIkjqBZNIZKJTnS5u4AdySzzHo2KyW6i-LaR-7T1Q5KLYqEfEwk8

Пошто на његовом сајту „Седмица“ нису омогућени коментари, коментарисао сам и овај његов текст на Фејсбук страници овог сајта:

Владимир Јанковић Влада Донко, заиста си неозбиљан. Био је Путин пре тога на Светој Гори два пута и монаси га дочекали као православног цара, а Света Гора је под васељенским патријархом, можда се и са њим лично састао, а друго по канонима нам није забрањено да се састајемо, разговарамо, тргујемо, радимо, итд. са јеретицима и неправославнима, него нам је забрањено имати са њима заједничке молитве и ићи на њхова богослужења, а Путин и руски патрјарх то нису радили, а јесте радио твој митрополит Амфилохије, и састао се са четири римске папе које назива Светим оцима, о томе сам направио овај видео, и патријарх Павле је био на католичким мисама и поштовао католике и разгопварао са њима, и дочекивао их у Патријаршији, има слике на нету, а и аудио снимак Павла како срдачно поздравља фрањевце и који су му дошли, ево оба видеа. Очигледно је да Донко вучеш против Путина и руског православља и тако највијаш са васељенског патријарха који служи мисе са папама, то ти не смета, прогони монахе на Светој Гори који су против тога и екуменизма, под утицајем је Американаца и подржао расколнике у Украјини, значи Донко види се да навијаш и вучеш на страну Запада и Мила Ђукановића, и на продубљивању сукоба Србије и Црне Горе, и разбијаш србство и православне вернике наше Цркве. Ево видеа:

"Mitropolit Amfilohije 
posetio 4 rimskih papa, 
Ep.Grigorije bogosluzi sa katolicima,
 Ep.Atanasije,itd"

и овај видео:

"Патријарх српски Павле и екуменизам

С обзиром да ме је Донко још пре пар година уз превише бестидних и безобразних лажи блокирао на Фејсбуку са свог профила могуће да ће ме блокирати и са своје странице да не могу више да коментаришем на њој. Али ја имам овај свој блог, свој Фејсбук профил и групу „Православна србска заједница“ (верско братство и сестринство) и друге србске и православне групе на Фејсбуку и друге сајтове где ћу да ширим овај текст и истину о Донку и његовом сајту „Магазин Седмица“, а молим и вас да поделите овај текст где можете и где желите.



Још једном, по стоти пут, апелујем и позивам, како Донка тако и све нас, на мир и помирење међу браћом и сестрама Србима и православнима широм света, а ту поруку носи и овај мој стари видео из времена кад је митрополит Амфилохије оптужио председника Србије да ће да изда Косово, значи за нешто што није урадио, него што се Амфилохију учинило или снило да ће да Вучић уради. Амфилохије страхује за Косово, а дозволио је да Мило Ђукановић призна Косово, уведе санкције Русији, уведе Црну Гору у НАТО без референдума, планира отимање наших цркви и манастира, и многе друге проблеме у Црној Гори у својој Митрополији уместо да решава, он брине о Србији и Косову, и глуми највећег Србина, патриоту и пушта разне Србе из Црне Горе да га обожавају као непогрешивог живог Свецам идола и култ, уместо да обожавају Бога, и схвате да је сваки човек грешан како каже и Свето писмо.

"MOLBA predsedniku Srbije Aleksandru Vucicu 
i Mitropolitu Amfilohiju. MIRITE SE, BRACO."
https://www.youtube.com/watch?v=GpZzA-ovgh8 


Владимир Јанковић
6.јул.2019. године после Христа

Блог и група које водим од 2012.
„Православна србска заједница“
(верско братство и сестринство)
Погледајте и друге моје текстове
на овом блогу и упишите ваш мејл у мејлинг листу 
да примате обавештење кад се објави нови текст:
Придружите се и добродошли у истоимену групу на Фејсбуку:
и у групу на Вконтакте:

Молим Вас и да ми запратите видео канале и погледајте моје разне видео снимке: моје говорење на разне теме углавном са православног гледишта, моје музичке и хумористичке монтаже, мој плес, итд., на ова три канала:
Vladimir Jankovic Serbia
Vlada-J.-SerbiaEurope
Владимир Янкович

Контакти:

Фејсбук (Facebook):
Владимир Јанковић Влада (Vladimir Jankovic)

Твитер (Twitter):
Vladimir Jankovic
@VladimirJanSrb

Вконтакте (Vkontakte):
Владимир Янкович

Елицы (Elitsy):
Владимир Янкович




No comments:

Post a Comment