Monday, July 8, 2019

Трамп брани Хришћанство! Сменио муслиманског федералног судију због покушаја увођења Исламског Шеријатског закона у САД

The original text in English is located below translation into Serbian.

Оригинални текст на енглеском се налази испод текста превода на србски.

Трамп брани Хришћанство!
Сменио муслиманског федералног
 судију због покушаја увођења
 Исламског Шеријатског закона у САД

Трамп са хришћанским православним владиком (епископом), свештеницима и монасима, и са хришћанским католичким монасима фрањевцима

 Трамп и Хришћанство

(Кликом на слике оне се увећају)

Трамп полаже заклетву 
на хришћанској Библији (Светом писму)





Трамп користи Библију у својим говорима





















Трамп у Националној катедрали
 у Вашингтону САД






















Трамп говори у хришћанској цркви, 
иза њега је хришћански крст



















Доналд Трамп и његова супруга Меланија 
код садашњег римског папе Фрање



Траспарент Хришћана 
Евангелиста (Јеванђелиста, Протестаната):
 „Хвала ти Господе Исусе 
за председника Трампа“



















Трамп држи мајцу на којој пише: 
„Није важно ко је председник, 
Исус је и даље Краљ (Цар)“

























„Библија је најпосебнија ствар“,
 рекао је Доналд Трамп














Слика „Католици за Трампа“: 
„Хришћани би требали да изађу да гласају 
јер ово је велико време да се спасе Хришћанство,
 одједанпут и за све“, написао је Трамп.
















Трамп са католичким монахињама
 (калуђерицама, часним сестрама)


















Трамп је рекао: „Ако ја будем председник, Хришћанство ће имати моћ у САД. Казаћу вам једну ствар: Ако ја будем изабран за председника, ми ћемо опет говорити „Срећан Божић!“. (За време бившег председника САД муслимана Хусеина (Хусе) Барака Обаме и честитање Божића усмено и писано било је покушавано да се забрани да се „неби повредила или увредила верска осећања нехришћана.“ Као што се чини и у Европској унији.) Даље Трамп каже: „Уосталом, Хришћанство ће имати моћ, без потребе за формом (формализмом, озваниченошћу)“. Аутор ове слике дописује: „Вероватно са Трампом, Америка може постати Хришћанска поново, и пливати у Христовој Светој светлости...“


















Да се подсетимо да је предходни председник САД Хусеин (Хуса) Барак Обама био муслиман који је само формално прешао у Хришћанство да би могао положити заклетву на Библији.










И ево поменутог текста који сам превео за вас са енглеског који сам мејлом добио данас 8. јула 2019. од сајта:


 Conservative Blog 
(Конзервативни блог) 

И ви можете уписати вашу и-мејл адресу у мејлинг листу на том сајту да вам сваког дана шаљу вести  и текстове на енглеском језику. Овај текст ми је био помало тежак за превођење па извините што је превод мало неспретан. У заградама сам уписивао речи појашњења. Оригинални текст на енглеском се налази испод превода.


Трамп сменио 
муслиманског федералног судију 
због покушаја увођења
 Исламског Шеријатског закона у САД

Двадесет други (22.) правосудник (судија), Окружног апелационог суда, Хансам ал Алаллавалахи-Смит се ове недеље истицао као истински вредан вести када је узнемирио одлуком из Деарборна, Мичиген. Одлука је дозволила да се у Сједињеним Државама уведу два основна и жестока принципа Шеријатског закона.

У тренутку када се воде дискусије о томе зашто федералци задржавају привилегију да омогуће мушкарцу да брутализује (изгрди) своју бољу половину (жену) ако разговара са другим мушкарцем и да јој извуче (контролише) живот у случају да је некако успела да прати своје покретачке снаге (самосталност, независност), судија је рекао да је шеријатско право требало дозволити у светлу чињенице да им четрнаести амандман обећава права која осигуравају разне државе. Ти закони могу бити достојни дивљацима, али овде у Америци имамо веће норме.

Алаллаха-Смит је приметио да четрнаести амандман не забрањује спољашње испољавање по закону који се односи на Божићни празник:

“БОЖИЋ ЈЕ ХРИШЋАНСКИ ПРАЗНИК ИСКЉУЧИВО, И АКО СТЕ МУСЛИМАН И ЖЕЛИТЕ ДА ИЗАЂЕТЕ ТОГ ДАНА БЕЗ ДА ВАС НЕКО УЗНЕМИРАВА ВИ ТО НЕ МОЖЕТЕ ЈЕР ПО ЗАКОНИМА ГРАДА У ГРАДУ У РИМУ УЗИМАТЕ ПРЕДНОСТ (ПРЕСЕДАН) НАД 1. АМАДМАНОМ, КОЈИ ГАРАНТУЈЕ ДА НЕМА ДРЖАВНО СПОНЗОРИСАНЕ (ЗВАНИЧНЕ ДРЖАВНЕ) РЕЛИГИЈЕ. А БОЖИЋНИ ПРАЗНИК ЈЕ УПРАВО ТО (КАО ДА ЈЕ ДРЖАВНИ ПРАЗНИК). СА ТИМ ПРЕСЕДАНОМ, РАЗУМИЈЕВАЈУЋИ ДА ВИСОКО ВЕЋЕ (СУД) ТО МОЖЕ ОБРНУТИ, МОЈА ОДЛУКА ЈЕ ДА СТАВИМО ТЕ СТВАРИ, ЈЕДНУ И ДРУГУ НА ЕТИКЕТУ, И ДОЗВОЛИМО МОГУЋНОСТ ИЗМЕЂУ ЧЛАНОВА ПОРОДИЦЕ КАКО СУ ПРЕДВИЂЕНИ ШЕРИЈАТСКИМ ЗАКОНОМ (ШЕРИЈАТ ЈЕ ИСЛАМСКИ ЗАКОН).

“Председник Трамп је користио стару референтну тачку и службени захтев за протеривање Ал Аллалаваралахали-Смита са седишта (положаја), позивајући се на непажњу на његове обавезе и безобзирни немар за Устав Сједињених Држава, представљајући га као америчку питу од јабука.

Демократе не могу да престану да кукају над овим, гарантујући да аранжман није био Трампов, и да он не може искористити референтну тачку да запали њега. Трамп је реаговао да појединци зависе од потребе према њему да разматрају Канцеларију у овим околностима. Његово усамљено објашњење је било,
"КАНЦЕЛАРИЈА НИЈЕ ИМАЛА ДРУГИ ИЗБОР, ОСИМ ДА ГА ПУСТИ ДА ЧИНИ ЗА ДОБРО ЗЕМЉЕ (ДРЖАВЕ)."


Оригинални текст на енглеском


ВRЕAKING NEWS:
Тrump Removеѕ 
Мuslim Fеderal Јudge
Fоr Тrying Тo Implеment 
Ѕharia Lаw In Аmeriсa

22nd Circuit Court of Appeals Justice Hansam al Alallawalahi-Smith stood out as truly newsworthy this week when he upset a decision out of Dearborn, Michigan. The decision permitted two basic and fierce principles of Sharia Law to be rehearsed here in the United States.

At the point when inquired as to why the feds reserve the privilege to enable a man to brutalize his better half to talk with another man and to pound the life out of her about if she somehow managed to follow up on her driving forces, the judge referenced the methodical imbuement proviso and said the Sharia Law ought to be permitted in light of the fact that the fourteenth Amendment promises them the rights ensured by different states. Those laws might be worthy to savages, however here in America, we have higher norms.

Alallaha-Smith noticed that the fourteenth Amendment doesn’t really prohibit outside impact from being permitted by law, refering to the Christmas Holiday for instance:

“CHRISTMAS IS A CHRISTIAN HOLIDAY EXCLUSIVELY, YET IF YOU’RE A MUSLIM AND YOU WANT TO GO ABOUT YOUR DAY WITHOUT BEING BOTHERED YOU CAN’T BECAUSE THE LAWS OF A CITY IN A CITY IN ROME TAKE PRECEDENT OVER THE 1ST AMENDMENT, WHICH GUARANTEES NO STATE SPONSORED RELIGION. A FEDERAL CHRISTMAS HOLIDAY IS JUST THAT.WITH THAT AS PRECEDENT, UNDERSTANDING THAT A HIGHER COURT MAY REVERSE IT, MY DECISION IS THAT ITEMS ONE AND TWO ON THE DOCKET ARE ALLOWABLE BETWEEN FAMILY MEMBERS AS PRESCRIBED BY SHARIA LAW.”

“President Trump utilized an old point of reference and an official request to expel al Allalawaralahali-Smith from the seat, refering to net carelessness of his obligations and wanton negligence for the United States Constitution, reports As American As Apple Pie.

Democrats can’t quit whining over this, guaranteeing since the arrangement wasn’t Trump’s, he can’t utilize the point of reference to flame him. Trump reacted that individuals dependably need him to consider the Office in these circumstances. His solitary explanation was,
“THE OFFICE HAD NO CHOICE BUT TO LET HIM GO FOR THE GOOD OF THE COUNTRY.”


У циљу моје 30-тогодишње борбе за мир у Србији, на Балкану и у свету, а против рата, направио сам ову слику пре око седам година и често је делим.












Погледајте и ове моје текстове о Трампу:

Боже, благослови 
Трампа и Путина у њиховом 
Хришћанству, и дај нам мир свима! 
(фото и видео)

Џулија Робертс тврди 
да Мишел Обама није достојна 
ни да чисти тоалет Меланији Трамп
https://pravoslavnasrbskazajednica.blogspot.com/2019/07/blog-post_8.html

Кијану Ривс 
подржава Трампа и Србе?


Погледајте и овај мој ВИДЕО:

"Donald Tramp, religije, 
Srbi, Pravoslavlje, ljubav i mir 
(foto i tekstovi) - Vlada J."
https://www.youtube.com/watch?v=nBVFqxAsWF4


У вези Трампа 
препоручујем ове странице на Фејсбуку:

Нова страница која обећава и за сада бар због наслова и насловних слика има пуну подршку мене, овог блога и групе на Фејсбуку које водим „Православна србска заједница“. 





Приредио 9. јула 2019. године после Христа
Владимир Јанковић

Блог и група које водим од 2012.
„Православна србска заједница“
(верско братство и сестринство)
Погледајте и друге моје текстове
на овом блогу и упишите ваш мејл у мејлинг листу 
да примате обавештење кад се објави нови текст:
Придружите се и добродошли у истоимену групу на Фејсбуку:
и у групу на Вконтакте:

Молим Вас и да ми запратите видео канале и погледајте моје разне видео снимке: моје говорење на разне теме углавном са православног гледишта, моје музичке и хумористичке монтаже, мој плес, итд., на ова три канала:
Vladimir Jankovic Serbia
Vlada-J.-SerbiaEurope
Владимир Янкович

Контакти:

Фејсбук (Facebook):
Владимир Јанковић Влада (Vladimir Jankovic)

Твитер (Twitter):
Vladimir Jankovic
@VladimirJanSrb

Вконтакте (Vkontakte):
Владимир Янкович

Елицы (Elitsy):
Владимир Янкович



No comments:

Post a Comment