Tuesday, April 2, 2019

Били смо само деца а и даље умиремо од НАТО бомбардовања... Молимо Вас деконтаминирајте Србију!

Помаже Бог, браћо и сестре Хришћани Православни Срби широм света и сви грађани наше Отаџбине Србије!  Овај доњи мој текст на српском језику сам превео на енглески језик са истим фотографијама и молим Вас да га пошаљете вашим пријатељима у иностранству. Хвала Вам и Бог Вам дао све најбоље! Енглески текст је овде:

„We were just children 
and we are still dying of NATO bombing... 
Please decontaminate Serbia!“


Били смо само деца а и даље
 умиремо од НАТО бомбардовања...
Молимо Вас деконтаминирајте Србију!


Зашто деца и грађани Србије и даље морају да умиру од рака (тумора, канцера) и леукемије од зрачења радијације нуклеарног осиромашеног уранијума НАТО бомбардовања 1999., већ 20 година и убудуће? Зашто Запад неће да нам помогне да деконтаминирамо нашу земљу, реке, итд.?





















Мој драги пријатељу на Западу,

зашто је НАТО бомбардовао Србију 1999. са озраченим, радиоактивним, нуклеарним, осиромашеним уранијумом, тада је била Југославија (Србија и Црна Гора) али је Црна Гора била само симболично бомбардована а Србија је трпела 99% удара и напада, од којег све више наше деце и одраслих људи умире од рака и леукемије већ 20 година и вероватно још више ће их умрети све док земљиште у Србији не буде деконтаминирано? 
















Ако је била лоша политика Србије зашто онда Запад није једноставно убио са атентатом председника Југославије (односно Србије) Слободана Милошевића? Половина грађана Србије није подржавала Милошевића а ипак од онда до данас ми, без обзира на наше политичко или друго опредељење, умиремо или ћемо можда умрети од рака, не дај Боже. Скоро сваки грађанин Србије познаје људе из Србије који су након 1999. умрли од рака. Много мале деце у Србији умире од рака. И Срби на Косову и Албанци, такође, и сви, умиру од рака, и НАТО војници на Косову обољевају. Зар то није геноцид над грађанима Србије? Зашто и коме је требао осиромашени уранијум у НАТО бомбама?




НАТО је 1999. у Југославији убио око 2000 људи међу којима 79 деце. Страдала су чак и нерођена деца јер су НАТО бомбе усмртиле чак три труднице, две Српкиње Љиљану Спасић (стару 26 година) и Ану Марковић (стару 26 година) и једну Албанку Ђулу Зулфури (стару 22 године). По овим другим подацима НАТО је у Југославији убио чак 126 деце, српске, албанске и ромске а списак њихових имена и презимена, година старости, датума и места погибије налази се овде:

SEĆANJE NA UBIJENU DECU 

TOKOM NATO AGRESIJE

НАТО је 1995. бомбардовао Србе у Републици
 Српској у Босни и Херцеговини, а 1999. је
 бомбардовао СР Југославију (састављену од
 Србије и Црне Горе али је 99% бомбардовао
 Србију) а само незнатно и симболично Црну Гору.
НАТО је бомбардовао Србију чак три месеца 
сваки дан.














Треба имати у виду да су много Срба избегли из околних земаља. Само у Србији ми имамо око милион Срба избеглица са Косова, Босне и Херцеговине и Хрватске избеглих од рата током 90-тих година и касније са Косова од злочина Албанаца. Други су такође чинили злочине над Србима, као и у Другом светском рату, хрватски нацисти Усташе, муслимански и албански нацисти, итд. И нико од њих никада није био кажњен за све то. Супротно томе, Србија је испоручила свој цели политички и војни врх Хашком суду и сви су осуђени на дуготрајни затвор, а неки су и умрли у Хашком суду као и ондашњи председник Југославије Слободан Милошевић који је од хашких лекара отрован штетним лековима.

Јасно је да је НАТО желео окупацију Косова да би изградио велику војну базу ближе Русији. Поред тога, Косово има много руда, рудника, много предузећа и фабрика које су изградили углавном Срби. Албанци нису образовани нити способни. Албанци су масовно своје факултетске дипломе куповали за новац.

Скоро све то на Косову сада поседују људи из САД и са Запада који су били политичари и подстицали бомбардовање Србије 1999. Тако да је то било класично освајање друге државе и њено претварање у своју колонију.

Албанци на Косову у Србији после Другог светског рата су живели веома конфорно, сто пута боље него у Албанији, и зато су Албанци масовно из Албаније  насељавали Косово у Србији. На Косову су Албанци добијали станове, нису плаћали струју, воду, комуналије, итд. Све то су им Срби толерисали. Албанци на Косову су имали школе и факултете на свом албанском језику и потпуну слободу.

Путујући на море ја сам 1980-тих година са мојим оцем пролазио аутом кроз Косово. Тог дана видели смо и избројали да Албанци носе око осам застава државе Албаније а нисмо видели ни једну заставу Србије. Видећи нашу београдску регистрацију аута, албански људи и деца уз пут су нас гледали са великом мржњом, а још тада су они на Косову често гађали камењем аутомобиле из других делова Србије.

Албанци су као људи којима ако пружиш свој прст, они хоће и твоју шаку, а ако им пружиш и шаку они хоће и целу твоју руку, и њиховој незахвалности и незаситости никад нема краја. И тако су Албанци пожелели да нам отму и целу земљу Косово које још од раног средњег века било српско и у Србији.

Као и у Другом светском рату, албанци су чинили многе злочине против Срба од 1980-тих година. Албанци су уништавали Хришћанске Православне српске цркве и манастире, гробља, силовали српске жене и девојчице, убијали српску децу и много тога.

Полиција Србије је ратовала против албанских терориста који су пуцали на Србе из албанских цивилних кућа, они су облачили убијене терористе у цивилна одела, фотографисали и слали фотографије на Запад као “српске злочине“ као да су Срби убијали цивиле итд. Када су албански терористи побеђени, они су приморали албанске цивиле да масовно напусте Косово и глуме хуманитарну катастрофу и тиме изазову НАТО бомбардовање Србије.

Није све како Албанци кажу. Они лажу вас на Западу.

Ја сам у време мира у бившој великој Југославији био у Југословенској народној армији са свим народима Југославије па и са Албанцима, и са њима сам живео пуних годину дана војног рока. Ти Албанци су били примитивни, полудивљи, агресивни, они се нису стидели ничега, они су били агресивни кад су у групи, а када су сами били су јако љубазни, глумећи лажну љубазност. На косову су албански терористи су полицајце Србије увек убијали са леђа. Албанци нису чак ни добри муслимани, они нису цивилизовани као муслимани других народа. Већина Албанаца имају дивљи поглед у очима, пун мржње према свима који нису за њих. Ја њих нисам мрзео ни онда ни до данас, али они мрзе Србе и свакога ко им није послушан.

Албански терористи  су протерали са Косова не само Србе, него и Цигане, и друге народе и људе, и убијали чак и своје Албанце који су били лојални својој држави Србији. Данас је Косово земља без економије и радних места, земља пуна дилера дроге, проституције и криминала,  а албанска мафија је јака и позната у свету. Албанцима није довољно Косово, они хоће Велику Албанију са пола Црне Горе, пола Северне Македоније и северном Грчком.

Одмах након НАТО бомбардовања Југославије 1999., грађани Србије су следеће 2000. године, путем избора и масовним протестом на улицама престонице  Београда, сменили комплетну власт и довели нову власт која је 15-так година испуњавала све услове Запада, САД-а и ЕУ, а и садашња власт активно сарађује са Западом до данас, од чега грађани Србије очекују неку конкретнију корист и поштовање од тог Запада.

И зашто онда ми у Србији и даље морамо да умиремо од рака од радијације осиромашеног уранијума НАТО бомби?

Зашто Зашто Запад не помогне Србији да деконтаминира своју земљу, реке, итд.?

Ми не можемо вратити децу Србије коју нам је убио НАТО, али након тог рата у миру већ 20 година до данас нам деца и грађани Србије умиру од рака и леукемије и ми морамо покушати да то зауставимо и спасемо оне који би се у будућности разболели, патили и умрли.

Пошто Србија већ 20 година испуњава скоро све услове Запада, Запад ако има и трунке људскости или хришћанске самилости у себи, дужан је и треба да нам помогне да деконтаминирамо Србију.

Пошто је НАТО 1999. убијао Србе, Албанце и друге народе у Србији назвавши ту операцију „Милосрдни анђео“, зашто након 20 година наше послушности и покоравања Западу, ми грађани Србије нисмо дочекали неког „Милосрдног анђела“ који не сеје смрт него спасава животе тиме што би нам помогао да деконтаминирамо Србију заједно са Косовом чиме би се спасли и животи Албанаца и албанске деце?

Анђео који сеје смрт је мрачни пали анђео, анђео од ђавола, зли дух, демон, а Божји анђео сеје живот и спасава људске животе.

 Фреска Света новомученица дете Милица Ракић 
и Свети мученици од НАТО пакта у Српској Православној Цркви



 Фреска Света новомученица од НАТО пакта 
Милица (Ракић) дете, Српска Православна Црква,
 манастир Тврдош, Требиње, Херцеговина









 Фреска Света новомученица од НАТО пакта дете
 Милица Ракић, Српска Православна Црква, црква
 Светог великомученика Димитрија, Бајчетина код
 Крагујевца, Србија, ктитори Томислав и Драгица
 Николић, бивши председник Србије 
и његова супруга 













Песма
„Милосрдни анђео“
убио Милицу анђела

Можемо да комуницирамо „Велики брате“,
али нећу да ме малтретирате,
јер 1999. године као што знате,
сте нам сејали озрачене бомбе и гранате!
Три месеца су нас убијале ваше ракете,
убијали сте цивиле, децу, старце, труднице,
убили нам на ноши трогодишње дете!
Ваше жртве и наше убијене
назвали сте „колетаралне штете“,
а сада би и Космет да нам отмете,
и нашим убицама поклоните!

Ваше убијање нас,
сте назвали „Милосрдни анђео“,
па да ли може бити милосрдни анђео,
онај ко убија невино дете на ноши?
Милица је прави и истински
Божији анђео, а ви сте убице!
И заиста ви јесте анђели, али пали,
мрачни, ђаволови, сатанини анђели,
анђели таме
, мрака, пакла и смрада,
зли духови, демони.

Владимир Јанковић Влада
 
Ову песму сам посветио девојчици Милици Ракић и свим пострадалима од НАТО бомбардовања СР Југославије, у највећој мери Србије, 1999. године. Песму сам написао на дан Светог Апостола и Јеванђелисте Луке, 2007. године после Христа, и у њој додатно огорчен јер се спремало оно што се и догодило следеће 2008. године, уз подршку НАТО пакта, албанско једнострано проглашење независноти Косова.

Ово није песма против НАТО пакта и Запада, јер и тамо је живело живи много православних Срба, Грка, Руса и других добрих људи и хришћана, и дали су човечанству многа добра, хумана, божанска и корисна дела љубави, мудрости и лепоте кроз културу, уметност, филмове, музику, књижевност, науку... Ово је песма против злочина, неправде и греха. Плач, вапај, крик и молитва, и нас Срба, за правдом, Богом, животом, добротом, радошћу, љубављу, миром, развојем и напретком.

This is not a poem against the NATO Pact and the West, because many Orthodox Serbs, Greeks, Russians and other good people and Christians lived there too, and have given mankind many good, humane, divine and useful works of love, wisdom and beauty through culture, art, movies, music, literature, science... This is a poem against crime, injustice and sin. Cry and prayer, and us Serbs, for justice, God, life, goodness, joy, love, peace, development and progress.





Света новомученица Милица Батајничка.
Батајница је део Београда где је она живела 
и у свом дому у купатилу на дечијој ноши 
је убила бомба НАТО-а.



Песма „Песма малом анђелу“ са енглеским
 преводом, титилом, о трогодишњој девојчици
 Милици Ракић убијеној од НАТО бомбе 1999. 
у СР Југославији, у престоници Београду:
Миливој Леми Мрдаковић 
- Песма малом анђелу - Pesma malom andjelu


Иста песма коју пева дечак на дечијем 
музичком такмичењу на српској телевизији Пинк:
Komnen Vuković - Pesma o malom anđelu


Иста песма на дечијем сабору Црне Горе:
Комнен Вуковић Пјесма о малом анђелу

После свега доживљеног, реченог и написаног о НАТО бомбардовању Југославије 1999., о нашим србским ратовима 1990-тих година и о ранијим ратовима кроз нашу историју, залажем се за мир у Србији и целом свету,  нек рата никоме не буде, не желим рат никоме! Често се молим Богу за мир у Србији, Балкану, региону и свету, помирујем Србе међу собом и помирујем Србе са другим народима, помирујем себе са самим собом и себе са Богом, никога не мрзим, не желим освету над никим. „Моја је освета“, „Не суди да ти се не суди“, „Каквим судом судиш другима, тако ће Бог судити теби“ каже Господ у Светом Писму (Библији) и каже молитва Господња „Оче наш... опрости нам дугове наше као што и ми опраштамо дужницима својим“ и Бог ће судити свима нама, сваком човеку лично, најправеднијим судом, и желим свима људима покајање за своје грехе и све најбоље свакоме на нашој планети Земљи, и да имамо добре мисли, говоримо добре речи и чинимо добра дела, и тако заслужимо живот вечни у рају, Царству Божијем! Амин! Дај Боже!























Владимир Јанковић

2. Април 2019. лета Господњег, 
године Господње, године после Христа

Православна србска заједница
Верско братство и сестринство од 2012.

Погледајте и друге моје текстове на овом
блогу на разне теме са гледишта Православља
и запратите га:

Позивам вас у истоимену Фејсбук групу:

И истоимену групу на Вконтакте:


Погледајте и моје разне видео 
снимке 
на ова три канала и молим да ми их запратите:
моје говорење на разне теме са гледишта 
православља, моје музичке и хумористичке 
монтаже, мој плес, итд.:

Vladimir Jankovic Serbia
Vlada-J.-SerbiaEurope
Владимир Янкович













Контакти:

Фејсбук (Facebook):
Владимир Јанковић Влада (Vladimir Jankovic)

Твитер (Twitter):
Vladimir Jankovic
@VladimirJanSrb

Вконтакте (Vkontakte):
Владимир Янкович

Елицы (Elitsy): 
Владимир Янкович



No comments:

Post a Comment